Γεράνι Suites | Πλατύς Γιαλός

Το Gerani Sifnos Suites, σχεδιασμένο με την παραδοσιακή κυκλαδική αρχιτεκτονική, είναι ένα μοναδικό συγκρότημα που προσφέρει ποιοτικές διακοπές σε όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα. Αποτελείται από  3 πολυτελή διαμερίσματα  και συνδυάζει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εγκαταστάσεις που κάνουν τις διακοπές σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό, τη χρυσή παραλία της Σίφνου, 15μ. από την αμμώδη παραλία, σε ένα ευχάριστο και κομψά διακοσμημένο περιβάλλον. Παρέχεται δωρεάν WiFi σε ολόκληρη την ιδιοκτησία. Οι κλιματιζόμενες μονάδες στο διαμέρισμα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο και ψυγείο. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στο βουνό.

Παροχές
Τραπεζαρία Εξωτερικού Χώρου, Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου, Αίθριο, Ιδιωτική Είσοδος, Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Κουζινικά Σκεύη, Εστίες, Ψυγείο, Καφετιέρα, Συσκευή καφέ/τσάι, Τραπεζαρία (Deluxe Διαμέρισμα με μπαλκόνι), Τραπέζι Φαγητού (Deluxe Διαμέρισμα με μπαλκόνι), Ηλεκτρικός Βραστήρας (Deluxe Διαμέρισμα με μπαλκόνι), Κλιματισμός, Καναπές-κρεβάτι, Επιτραπέζια/παζλ, Δωρεάν Wi-Fi, Καλωδιακή Τηλεόραση Επίπεδης Οθόνης, CD Player, Ραδιόφωνο, Καλύμματα για πρίζες, Πρίζα κοντά στο κρεβάτι, Μαλακτικό, Λευκά Είδη, Απλώστρα Ρούχων, Πιστολάκι Μαλλιών, Σαμπουάν, Πετσέτες, Κουνουπιέρα, Χρηματοκιβώτιο, Σίδερο

Υπηρεσίες
Συμπεριλαμβάνονται στην τιμή:

  • Καθημερινή Υπηρεσία Καθαριότητας
  • Χώρος Φύλαξης Αποσκευών

Check-in: 13:00 / Check-out: 12:00

 

Deluxe Στούντιο: Είναι ένα μονόχωρο διαμέρισμα 20 τετραγωνικών μέτρων, άνετο και διαμπερές ιδανικό για ένα ζευγάρι. Διαθέτει διπλό κρεβάτι και είναι επιπλωμένη σε ρομαντικό στυλ. Έχει κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μπάνιο με χτιστή ντουζιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα ατομικής περιποίησης. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο βεράντες με τραπεζαρίες για να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την ησυχία της εξοχής και την θέα στην όμορφο κήπο.

 

Deluxe διαμέρισμα με μπαλκόνι: Το διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος. Είναι ένα ευρύχωρο διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα. Αποτελείται από ένα μεγάλο καθιστικό στο οποίο υπάρχουν 2 καναπέδες – κρεβάτια και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό σιδερένιο κρεβάτι. Η επίπλωση του είναι σε κλασικό νησιώτικο στυλ. Έχει ένα μπάνιο με ντουζιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα ατομικής περιποίησης. Διαθέτει μεγάλη αυλή στις πλευρές του διαμερίσματος, με περιορισμένη θέα στη θάλασσα.

 

Luxury Στούντιο Estia: Πολυτελές στούντιο 25 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 3 άτομα. Αποτελείται ένα διπλό κρεβάτι, ένα καναπέ-κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με ντους, κουζινούλα με εστίες μαγειρέματος, μαγειρικά σκεύη, ψυγείο και μηχανή καφέ και τσάι. Το στούντιο διαθέτει μπαλκόνι με θέα στην εσωτερική αυλή.

 

Luxury Στούντιο Ermis: Πολυτελές στούντιο 25 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 3 άτομα. Αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι, ένα καναπέ-κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με ντους, κουζινούλα με εστίες μαγειρέματος, μαγειρικά σκεύη, ψυγείο και μηχανή καφέ και τσάι. Το στούντιο διαθέτει μπαλκόνι με θέα στην εσωτερική αυλή.

 

Superior Διαμέρισμα: Στον πρώτο όροφο του GERANI SUITES βρίσκεται το άνετο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα 50 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να φιλοξενήσει 3 ενήλικες ή ένα ζευγάρι με 2 παιδιά. Αποτελείται από ένα μεγάλο καθιστικό το οποίο είναι ενιαίο με την εξοπλισμένη κουζίνα. Έχει έναν καναπέ που μετατρέπετε σε διπλό κρεβάτι. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό wc. Υπάρχει ένα μπάνιο με ντουζιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα ατομικής περιποίησης. Έχει γωνιακό μπαλκόνι με 2 καθιστικά με θέα στον κήπο, τον οικισμό του Πλατύ Γιαλού και περιορισμένη θέα στη θάλασσα.